Gabriel “Gabbe” Isla Moraga

Gabriel har jobbat som danslärare och koreograf i Salsa i mer än 20 år. Hans pedagogiska och glada sätt att förmedla den rytmiska dansen har varit några av orsakerna till att de flesta nya och gamla danselever har sökt sig till hans klasser.

Gabriel ”Gabbe” är född och uppvuxen i Chile. Han startade sin danskarriär I Sverige som tonåring och skapade den idag kända hiphop stilen ” Hype”. Hans lärande samt pedagogik spred sig snabbt och snart kunde man följa hans framsteg på TV,samt på scener runt om i Sverige samt utomlands.  

För ca 20 år sedan sadlade han om till Salsa dansen vilket han snabbt utvecklade och har sedan dess både tävlat, uppträtt och år 2000 öppnade han upp sin egen studio. Idag är Studio Salsa en av Stockholms främsta dansskolor inom salsa samt bachata.  

“Dans ska vara roligt och inte skapa prestationsångest, man måste låta alla utvecklas i sin egen takt. Jag har haft otaliga elever som passerat mina klasser, och alla har lyckats lära sig dansa.”

 Linda Björkman

Linda började att dansa vid 7 års ålder och har både uppträtt samt tävlat runtom i Sverige samt utomlands. 1999 tog hon sitt första salsapass och har dansat salsa sen dess. Nu har hon undervisat tillsammans med Gabbe i över 10 år.

Linda brinner för dansen,utmaningarna, detaljerna samt framstegen hos eleverna. Hon älskar kontrasterna,från att få möta nybörjarna till att få pusha deras elever på högsta nivån och få dem att tänja på gränserna.

Något hon och Gabbe delar idag är deras passion för salsan men även för den sensuella dansen bachata.

” Att få komma ner på studion, träffa alla elever, se glädjen, känna glädjen, se framstegen, träffa familjen, det är en speciell känsla som jag vet att många delar med mig:) ”


https://dansasalsa.se/wp-content/uploads/2016/02/pic1.jpg

Hjälpdansarna

Något som är mycket uppskattat nere på Studio Salsa är hjälpdansarna. Det är elever som dansat nere på studion en längre tid och finns tillgängliga för både dans och frågor kring dansturerna.

Integritetsinställningscenter

Nödvändig

Cookies som används och som krävs för att sidan ska fungera korrekt.

GDPR, et_bloom_optin_optin_1

Prestanda

Dessa används för att mäta trafik och upptäcka potentiella problem med sidan. Dessa hjälper oss att förbättra våra tjänster genom att tillhandahålla analytisk data om hur våra besökare använder sidan.

_ga, _gat, _gid
_ga, _gat, _gid