Kontakta oss

Kontakta oss för eventuella frågor gällande våra danskurser, workshops, event ,betalning, hyra danssal eller generell information gällande studion.

Västmannagatan 46
113 25 Stockholm
Telefon 070 412 88 68
E-post gabriel@dansasalsa.se

Boka oss till ditt event

Planeras det inför företagsevent, svensexa/möhippa? Vi kan erbjuda allt från dansuppvisningar till prova på kurser. Tveka inte att kontakta oss, är ni ute efter det lilla extra kan vi tillsammans skräddarsy för just ert önskemål.Planeras det inför företagsevent, svensexa/möhippa? Vi kan erbjuda allt från dansuppvisningar till prova på kurser. Tveka inte att kontakta oss, är ni ute efter det lilla extra kan vi tillsammans skräddarsy för just ert önskemål.

För mer information kontakta Gabbe på
Telefon 070 412 88 68
E-post gabriel@dansasalsa.se

Hyra dansstudion?

Är du intresserad att hyra en av våra lokaler?

För mer information kontakta Gabbe på
Telefon 070 412 88 68
E-post gabriel@dansasalsa.se

Studiosal 1

Fräsch dansstudio för uthyrning, utrustad med musikanläggning innehållande ipod-kablar och CD-spelare. Danssalen har stora dansspeglar och balettstänger.Det finns omklädningsrum för både herr och dam. Omklädningsrummen är utrustade med toalett samt 2 duschar.

Yta  :  114 kvm

Studiosalsa Danssal 1

Studiosal 2

Fräsch dansstudio för uthyrning, utrustad med musikanläggning innehållande ipod-kablar och CD-spelare. Danssalen har stora dansspeglar .Det finns omklädningsrum finns för både herr och dam. Omklädningsrummen är utrustade med toalett samt 2 duschar.

Yta : 70 kvm

Studio Salsa

Västmannagatan 46
070 412 88 68